Velg en side

Et gjesteinnlegg av Beste-kredittkort.no

Når jula er forbi, er det rett og slett vanskelig å motivere seg til å begynne å trene igjen. I tillegg kan det være dyrt og komme i gang med treningen igjen dersom abonnementet ditt gikk ut 1. januar. I denne artikkelen skal du få fem tips til hvordan du kan finansiere treningen, og hvordan du kan holde en aktiv livsstil gjennom hele året.

Så fort ribba eller pinnekjøttet er spist, julesangene spilles for siste gang og høytidens glitter har lagt seg, så kommer et nytt år for tur. Som vi alle vet betyr et nytt år – nye muligheter, og mange har nyttårsforsettet å trene mer.

De fleste av oss ønsker å starte et nytt år med ambisjoner om en mer aktiv livsstil, sunnere spisevaner og mer trening, så hvorfor er det så vanskelig å gjennomføre dette?

Visste du at du kan få rabatter på treningsklær med kredittkort?

Enkelte kredittkort kan gi deg svært gode rabatter hos mange treningsrelaterte nettbutikker, som for eksempel Gymgrossisten og OutNorth. Blant annet kan kredittkort fra Re:member sikre deg noen gode tilbud via Re:member reward.

Eksempelrente: Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Du kan handle i de valgte nettbutikkene ved å gjøre 3 enkle steg:

  1. Logg deg inn og velg butikken du ønsker å handle hos.
  2. Start shoppingen. Du handler som normalt og får en rabatt som blir trukket fra din faktura som kommer månedlig. Husk å benytte Re:member-kortet når du skal betale.
  3. Se over at du har blitt trukket når du får fakturaen.

Sjekk ut vår oversikt over kredittkort her, og velg det kredittkortet du synes passer best for deg, dine behov og din økonomi.

Beste-kredittkort gir deg også de beste tipsene slik at du kan holde treningsløftet ditt!

1. Målene du setter deg bør være realistisk

Det er nok en fordel å unngå målsettinger som trening hver dag og marathon innen sommeren. Har du ikke vært vandt til å trene så mye fra før, kan fallgruven være uendelig med urealistiske mål.

Merker du at du er langt unna å nå målene dine så er det enkelt å gi opp. Start derfor lavt og sett realistiske mål som du kan justere etter hvert.

2. Sats på konkrete delmål

Sørg for å lage deg mindre og konkrete delmål. Slik kan du oppnå målene dine oftere som igjen kan føre til mer motivasjon for trening.

3. Belønning er viktig

Det er lite som motiverer like mye som belønninger. Du bør derfor sørge for å belønne deg selv dersom du oppnår noen av målene dine. Du kan blant annet gå til innkjøp av en ny treningsgenser? Dette plagget kan motivere deg til å opprettholde treningen flere ganger i uken.

4. Hold rede på resultater

En stor faktor som kan få oss til å fortsette med treningen, er resultatene underveis. Bare det å se at man klarer å gjennomføre et treningsprogram gjennom en uke er nok motivasjon. En oversikt over resultater kan du notere i en skrivebok eller i en app på telefonen.