Velg en side

Når man lider av kroniske smerter, som man kan få ved vedvarende doping, er sjelden sex det første man tenker på. Det å gå med vondt døgnet rundt kan være en lidelse. Mange samliv blir dårligere på grunn av dette, ikke fordi man ikke vil den andre godt, men fordi man rett og slett ikke får det til.

Det kan være mange plager folk har, sånn som ryggplager, verkende hender, brystsmerter også videre. Vi kan tro at dette bare gjelder eldre personer, men det stemmer ikke. Også mange unge har kroniske lidelser de ikke finner ut av. Derfor kan sexhjelpemidler som alle typer sexleketøy være løsningen.

Ikke bare hun som har vondt

Nei, det kan like gjerne være mannen. Og det kan være smerter fra en vond arbeidsstilling, armer som svikter og hofte-problematikk. Man klarer rett og slett ikke å holde ut når man har sex, når man både skal gi og ta på samme gang. Man må lytte til hverandre og se på alternativene man har.

Tenk på hvilket behov man har

Kanskje kan en vibrerende dildo være alt som trengs for at sexlivet skal toppe seg igjen. Nå kan hun få samme stimuli og han konsentrere seg om penetrering og hete kyss. Det kan være hun som har plager og trenger en ergonomisk pute som kan avhjelpe henne med stillingen. Det kan også være en glidekrem for dem som ikke klarer å bli opphisset nok.

Godt eldes med sexhjelpemidler

Man må sørge for at man har det bra i hverdagen. Med sexhjelpemidler gjør man en treningsøkt i seg selv. Det vil være med på å bedre helsen til mange aldrende par. Men det vil gi dem et bedre samliv. Man bør ikke bli flau over tanken på sexleketøy, selv om det kan være vanskelig å snakke om.